Известие

Collapse
No announcement yet.

СПЕШНО КОЛЕГИ!!

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• СПЕШНО КОЛЕГИ!!

Колеги да попитам мога ли да си сложа чип на алфата..мотора е 1.9 (или някаде пише 2.0) тд - 90 коня (не е JTD-105 коня) понеже гледам из сайтовете че само за този мотор не пише нищо..да не би този мотор да няма компютър и да не може да се сложи..ако някой има представа моля да помогне
    Поздрави

Първоначално публикувано от vankichaaaa Покажи съобщение
    Колеги да попитам мога ли да си сложа чип на алфата..мотора е 1.9 (или някаде пише 2.0) тд - 90 коня (не е JTD-105 коня) понеже гледам из сайтовете че само за този мотор не пише нищо..да не би този мотор да няма компютър и да не може да се сложи..ако някой има представа моля да помогне
    Поздрави
    Не може
    Сори, няма ЕКУ
    Ама можеш да си я "чипнеш" сам
    Някъде из Ланча форума би трябвало да има една темичка как да си вдигнеш бууста малко на тоя мотор.
    Моята Ланча,(която е удивително близо до твоята, особено откъм мотор) доколкото разбрах, имаше отделно регулиране за ниските и високите обороти.Нужните инструменти са:Отверка и течност по избор(бира, кола )
    А само да попитам, защо е спешно?Не пускат на улицата без чип ли вече?
    Last edited by Satanism; d.m.y г., 00:56.
    156SW JTD 20V Distinctive - Injected with a poison

OEM & Ventura Garage
    http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?p=1111314 -как аз бях измамен от Аrti156SW

Comment

еее мама му да е.а няма ли как да се подроби този мотор

---------- Post added at 00:57 ---------- Previous post was at 00:56 ----------

значи и ти си имал същия мотор така ли ? и направи ли си тези подобрения на високите и ниските обороти

---------- Post added at 01:03 ---------- Previous post was at 00:57 ----------

ами не че не пускат но се замислих дали мога да я подобря малко ... твоята пак ли беше 90 коня? и една молба айде ако можеш намери темата във форума на ланчия че до сега търсих и нищо..Мерси

Comment

Баси спешното, колега! Края на света ли дойде или с 90 коня вече е срамно да се движиш по улиците...

пп Ползвай главите бувки само по предназначение...

Comment

хаха има ли значение колега..тръгнах да питам нещо съвсем различно..пак ще питам понеже никой не ми дава никаква информация .. на 145 2.0 тд 90 коня мотор разбрах че не може да се сложи чип понеже тези мотори нямали ЕКУ , а може ли по някакъв начин да се подобри мощтноста на мотора..От излишни коментари аман..Аз ако знаех нещо по въпроса и ако можех да разбера нямаше да съм тук и да ви помоля за съвет или мнение..

Comment

хаха има ли значение колега..тръгнах да питам нещо съвсем различно..пак ще питам понеже никой не ми дава никаква информация .. на 145 2.0 тд 90 коня мотор разбрах че не може да се сложи чип понеже тези мотори нямали ЕКУ , а може ли по някакъв начин да се подобри мощтноста на мотора..От излишни коментари аман..Аз ако знаех нещо по въпроса и ако можех да разбера нямаше да съм тук и да ви помоля за съвет или мнение..
            Можеш да промениш мощността, ама на друг мотор...
            Аман от излишни въпроси...

Лека нощ

Comment

окей разбирачо покланям ти се

Comment

окей разбирачо покланям ти се
                Горещо те съветвам да смекчиш тона!

Comment

Много спешно наистина ...
                  sigpicAlfa 155 2.0 16v

Comment

еее мама му да е.а няма ли как да се подроби този мотор

---------- Post added at 00:57 ---------- Previous post was at 00:56 ----------

значи и ти си имал същия мотор така ли ? и направи ли си тези подобрения на високите и ниските обороти

---------- Post added at 01:03 ---------- Previous post was at 00:57 ----------

ами не че не пускат но се замислих дали мога да я подобря малко ... твоята пак ли беше 90 коня? и една молба айде ако можеш намери темата във форума на ланчия че до сега търсих и нищо..Мерси
                    Да, същия мотор и да, един дизелджия ми я настрои, ама това си е настрйка на помпата кога/колко нафта да хвърля, а не увеличаване на налягането на турбото, каквото ти се опитваш да направиш.
                    За другата цел се изискваше да си намеря някаква джаджа, която при мен не позволяваше регулиране.Докато не се сетя как се казваше, не мога да ти помогна.Какво точно й е турбото на тая алфа?
                    156SW JTD 20V Distinctive - Injected with a poison

OEM & Ventura Garage
                    http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?p=1111314 -как аз бях измамен от Аrti156SW

Comment

ами нямам идея човек..

Comment

Много странна тема!
                        Моторът може да се подобри.Дето видиш нещо за въртене по помпата - върти.Махай всичко що е зад изпускателният колектор,тури спортен филтър и лепенка на някоя тунинг фирма и си готов.
                        Тез производители никакви ги няма - не разбират бе!Или пък нарочно убиват конете на машините та да си имат хората неприятности после.Ай ши им... а-а-а-а!
                        Като се замисля - какво като няма ECU - я си вземи един чип(EEPROM) и го тури в жабката.Мислиш ли че някой ще разбере,викаш - туй е старият и .... всички ще цъкат с език.
                        Арфа Ромео 146 1.6 боксер

Comment

Първоначално публикувано от ivan dimitrov Покажи съобщение
                          Много странна тема!
                          Моторът може да се подобри.Дето видиш нещо за въртене по помпата - върти.Махай всичко що е зад изпускателният колектор,тури спортен филтър и лепенка на някоя тунинг фирма и си готов.
                          Тез производители никакви ги няма - не разбират бе!Или пък нарочно убиват конете на машините та да си имат хората неприятности после.Ай ши им... а-а-а-а!
                          Като се замисля - какво като няма ECU - я си вземи един чип(EEPROM) и го тури в жабката.Мислиш ли че някой ще разбере,викаш - туй е старият и .... всички ще цъкат с език.
                          Най-точния отговор
                          Alfa Romeo 145 1.4 16V TwinSpark 103hp [1998]
                          Peugeot 206 1.4 74hp [2001]
                          Renault Megane 2 1.5 dCi 100hp [2005]

Comment

Първоначално публикувано от ivan dimitrov Покажи съобщение
                            Компромис между науката и религията: Човек е произлязъл от маймуната, която Бог е създал по свой образ и подобие.

Alfa Romeo 146 ti (само с чип и филтър )
                            Fiat Brava JTD

Comment

Щом ти е спешно пробвай на първо време с лепенка детелинка!Минимум 5 коня при добре измит автомобил!
                              Brera 2.4 JTD 20v, 147 1.6 16v Ex, GT 1.9 16v Multijet Ex, 147 1.9 16v Multijet Ex, 147 1.9 8v JTD Ex, 145 1.6 Boxer Ex
                              За ортодоксалните “Алфисти” друг мотор освен боксера не съществува!!!

Comment

Working...
                              X